Scoala Nationala De Comunicare

Posted by eduardvasilache pe 13/03/2009

Organizaţia de Tineret a PDL a lansat vineri 6 martie la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, proiectul Şcoala Naţională de Comunicare Politică organizată împreună cu Fundaţia Hanns Seidel şi Facultatea de Jurnalistică a Univ. Lucian Blaga din Sibiu.

hn4

Proiectul presupune organizarea unor serii de seminarii pe întreaga durată a anului la care participă 24 de tineri din toată ţara, lideri ai OT PDL.

seminar_3

,, Partidul Democrat Liberal are o organizaţie de tineret puternică, o pepinieră care trebuie să propună permanent tineri politicieni valoroşi, profesionişti şi bine pregătiţi. Avem nevoie de o nouă mentalitate a clasei politice şi ea poate fi adusă de tineri bine pregătiţi în domeniul politicii.” a declarat cu ocazia deschiderii preşedintele OT PDL, d-na Ministru Monica Iacob-Ridzi.

seminar_11

La deschidere au mai participat partenerii acestui proiect, Klaus Sollfrank, director general Fundaţia Hanns Seidel România şi profesorul Ion Dur, decanul facultăţii de Jurnalistică din Sibiu. precum şi membri Biroului Permanent Naţional al OT PDL.

seminar_12

Cursurile îşi propun formarea şi însusirea cât mai completă a domeniului comunicării politice de către tineri lideri din OT PDL, astfel incât PDL să aiba in interior formati tineri politicieni bine pregătiţi în domeniul comunicării, specialisti în comunicare, consilieri de imagine, tineri care să poată face la rândul lor traininguri în organizaţiile din care provin după principiul ,,învaţă şi fă mai departe“.

seminar_13

În primul seminar desfăşurat de vineri până duminică tinerii cursanţi au abordat alături de profesorul Cristian Pârvulescu, preşedinte Pro Democraţia, problema doctrinară, clivajele politice şi identitatea politică a partidelor în contextul european. Discuţiile şi dezbaterile au fost însoţite de organizarea unor ateliere de lucru.

seminar_21

Scoala Naţională de Comunicare Politică a OT PDL, organizată de OT PDL în colaborare cu Fundaţia germană Hans Seidel, îşi propune să ridice ştacheta calităţii noilor politicieni. OT PDL este o pepiniera a partidului şi în acest sens, una din preocupări trebuie să fie formarea tinerilor ca viitori oameni politici de calitate. Existenţa unei scoli permanente care să formeze anual un număr de specialişti este necesară.

seminar_22

Reclame

Un răspuns to “Scoala Nationala De Comunicare”

  1. bogdan said

    bravo unchiule tineo tot asa si o sa ajungem si mai sus hai P D L uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu toti sa traiasca numai noi sa nu murim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: